Narsismi

Tämä sivusto tulee käsittelemään vakavaa mielisairautta, narsismia.

Teen tätä osissa.

Aloitan kuvatallenteella , joka on autenttinen. Välillä oma äänenikin muuttuu ” Mikki-hiiri”ääneksi, sillä päälle puhumista on jokseenkin paljon.

Olin yrittänyt saada henkilöön yhteyttä tekstiviestien avulla, mutta niinkuin narsismiin usein liittyy tahallinen kiusaaminen, en koskaan saanut vastausta, joten päätin lähteä. Passiivinen aggressiivisuus on tyypillinen kiusaamisen muoto, jota sain sietää kolme vuotta, enemmänkin. Etsin samalla reissulla isäni haudan, jonne oli matkaa suhteellisen paljon.

Matkani tarkoitus oli kuvata mahollisesti viimeisen kerran rakas kesäpaikkani, josta puolet kuuluisi edelleen äidilleni.

x x x

Leski väittää että olen heittänyt polkupyöriä järveen..

Ukkini (äitini isä) asui Alaskassa , ja hänellä oli 70-luvulla pyörä.. meidän tyttöjen pyörät tuotiin aina kesäksi Alaskaan. Eli en ole heittänyt pyöriä järveen… vaatisi aika montaa pyörää ja millä lapsen voimalla jaksaisi??

Leski ei asu enää isäni kuoleman jälkeen Alaskassa , vaan Joensuussa. Leski kertoo että koira on haudattuna, mutta ei osaa perustella.

On totta, että olen haukkunut leskeä ämmäksi muutaman kerran.

Väitetään että olen väkivaltainen, mutta ei perustella mitenkään.

Lesken mielestä olen keksinyt sen että äitini sairastaa syöpää, jotta saisin sädekehän pääni ympärilleni. On kuulemma saanut tiedon sisareltani (hän ei ole äitiimme millään tavalla yhteydessä).

Leski väittää että hurskastelen äitini vakavalla sairaudella. Äitini syöpä on levinnyt luustoon.

Lesken mielstä haluan sädekehän pääni ympärille , kun kerron äitin sairausesta. Sisareni ei ole koskaan ollut avuksi.

Leski kertoo että pelkää ”tuota naista”, ei perusteluita.

NIIN JA TAAS TULLAAN SIIHEN, ETTÄ OLEN ”JOSKUS HEITTÄNYT PYÖRIÄ JÄRVEEN..

Isin ja minun puhelu loppui 2000n kesän alussa siihen, että isi sanoi: ”Nyt täytyy lopettaa, Lilja tappaa itsensä”.

Kun kerroin Leskelle, että kuvaan muistiksi Alaskan, niin hän totesi että en kiellä, mutta häivy”.

Leski kysyy, miksi en käynyt katsomassa isääni kun hän sairasti, niin monta vuotta syöpää, niin totesin leskelle ,että isi sanoi ett en saa tulla , tai kutsu poliisit. Samalla leski kuitenki toteaa että, minua ei saa / saisi/ saanut päästää Alaskaan.

Leski valehtelee, että isäni olisi sanonut :” Se nainen on saanut niin paljon pahaa aikaan”, ja tämän isäni olisi muka sanonut kuoinvuoteellaan. Isäni ei koskaan käyttänyt minusta sanaa ”nainen”.

Sisareni oli kuulemma monta kertaa käynyt isiä katsomassa. Kun soitin sisarelleni ja serkulleni noin kaksi viikkoa ennen isäni kuolemaa, niin sisareni nauroi minulle ja serkkuni Miska Rantanen kertoi, että kannattaa uskoa sisartani, vaikka lääkäri kertoi minule ,että isäni kuolee noin kahden viikon kuluttua. Isi eli kahden viikon jälkeen kuusi päivää.

Leski kertoo kuvatallenteessa että pelkää minua, mutta ei pysty pelkoaan perustella. Leski myöntää kuvatallenteessa että ” en ole koskaan ollut häntä kohtaan väkivaltainen”.

On totta, että leskellä on hallintaoikeus Alaskaan. Siitä juristini antoi ensiksi väärää tietoa.

Leski ei päästänyt minua edes käymään vessassa , vaikka tiesi, että ajomatka on pitkä.

Jatkuvaa vittuilua kun kysyin, onko ollut ukkosta…. ”akkasta kuulemma ollut”, jolla luonnollisesti viitataan minuun.